Ο Φαίδων, πατέρας του Γιώργου Τζιβάνη, πρωτοασχολήθηκε με την αμπελοκαλλιέργεια το 1960, παράγοντας τα πρώτα βιολογικά παραδοσιακά κρασιά της οικογένειας.
Ο Γιώργος, συνεχιστής για δεύτερη γενιά και με την παρότρυνσης της συζύγου του Χρυσής, ξεκίνησε το 1982 να καλλιεργεί στην Ριτσώνα Ευβοίας, στο Άρμα Βοιωτίας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε έκταση 280 στρεμμάτων, αμπέλια από Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ποικιλίες.
Ακόμη ασχολήθηκε και με την παραγωγή λαδιού στους ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας, στην Ριτσώνα Ευβοίας, στον Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα Κρήτης και στον Πύργο Ηλείας.
Για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, επισκεπτόμενοι βιολογικούς αμπελώνες και οινοποιεία, αποκτώντας έτσι μία σύγχρονη γνώση για την παγκόσμια αμπελοκαλλιέργεια και οινοποίηση.
Τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Τζιβάνη, παράγονται στους επικλινείς και χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπελώνες της οικογένειας.
Έχουν διακριθεί με πολλά βραβεία σε πολλούς παγκόσμιους διαγωνισμούς κρασιού που συμμετείχαν, άξιοι πρεσβευτές του Επώνυμου καλού Ελληνικού κρασιού.
Την παράδοση της οικογένειας συνεχίζει ο γιός τους Γιάννης, άξιος συνεχιστής 3ης γενιάς, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ακολουθεί το πάθος των γονέων του και από το 2010 έχει αναλάβει τον τρύγο και την οινοποίηση στο κτήμα.